Prajitura din piscoturi de sampanie si diferite dulceturi

Pe un platou de sticla se pune un rind de piscoturi inmuiate in rom diluat, apoi un strat de dulceata, dupa care piscoturi inmuiate, alt strat de dulc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi de sampanie
  • 1/2 pahar rom diluat cu 1/2 pahar apa
  • 2 feluri de dulceata scursa bine de sirop
  • 1 pahar frisca batuta

Mod de preparare

Pe un platou de sticla se pune un rind de piscoturi inmuiate in rom diluat, apoi un strat de dulceata, dupa care piscoturi inmuiate, alt strat de dulceata, diferita de primul, si inca un strat de piscoturi. Se imbraca totul cu frisca. Se da la rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc