Prajitura pentru Paste

Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt blat
  • 6 oua
  • 200g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 budinci de capsuni
  • Pt crema
  • 200g unt
  • 3 pachete zahar vanilat
  • 300 g zahar
  • 3 oua

Mod de preparare

Blatul

Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca.

Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.

Incercam cu scobitoarea blatul.

Crema

Frecam untul cu 150g zahar si cu cele 3 plicuri de zahr vanilat.

La sfarsit adaugam galbenusurile.

Batem albusurile pe abur cu 150g zahar.

Punem crema peste blat iar deasupra albusurile reci,
Ornam cu bomboane cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci