Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.
Blatul
Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca.
Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.
Incercam cu scobitoarea blatul.
Crema
Frecam untul cu 150g zahar si cu cele 3 plicuri de zahr vanilat.
La sfarsit adaugam galbenusurile.
Batem albusurile pe abur cu 150g zahar.
Punem crema peste blat iar deasupra albusurile reci,
Ornam cu bomboane cu fructe.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii