Prajitura pentru Paste

Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt blat
  • 6 oua
  • 200g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 budinci de capsuni
  • Pt crema
  • 200g unt
  • 3 pachete zahar vanilat
  • 300 g zahar
  • 3 oua

Mod de preparare

Blatul

Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca.

Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.

Incercam cu scobitoarea blatul.

Crema

Frecam untul cu 150g zahar si cu cele 3 plicuri de zahr vanilat.

La sfarsit adaugam galbenusurile.

Batem albusurile pe abur cu 150g zahar.

Punem crema peste blat iar deasupra albusurile reci,
Ornam cu bomboane cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc