Pentru blat se freaca galbenusurile cu mierea, praful de cop si zaharul vanilat, dupa care de adauga treptat cacao, faina si albusurile batute spuma.
Pentru blat se freaca galbenusurile cu mierea, praful de cop si zaharul vanilat, dupa care de adauga treptat cacao, faina si albusurile batute spuma. Se pune intr-o tava unsa bine cu margarina sau unt si tapetata cu faina.(Atentie nu prea multa faina)
Pentru crema se freaca zaharul cu galbenusurile si ness-ul. Dupa aceea punem untul, cacaua si alunele prajite (si un pic sfaramate).
Cand este gata blatul se scoate pe un servet de bucatarie curat si il rulam. Operatiunea se repeta de cateva ori, dupa care se lasa rulat in servet pana se raceste. Cand s-a racit , se desface si se pune crema apoi se ruleaza la loc, dar cu grija.
Deasupra se pune glazura gata luata de pe foc care se prepara asa: toate ingredientele se lasa la foc mic pana ce se topeste bine zaharul.
Merge foarte bine cu un pic de frisca, dar mancata cu grija: este foarte grea, dar este un deliciu!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii