Se freaca untul spuma. Se adauga zharul, galbenusurile, sarea, nucsoara, coniacul, coaja de portocala taiata marunt, faina, albusurile spuma si stafid
Se freaca untul spuma. Se adauga zharul, galbenusurile, sarea, nucsoara, coniacul, coaja de portocala taiata marunt, faina, albusurile spuma si stafidele. Se unge un cerc de torta cu fundul mobil. Se toarna compozitia si se coace 50-60 minute la foc potrivit. Savarina coapta se scoate pe o farfurie si cind este usor racita se insiropeaza cu siropul bine leget, amestecat fierbinte su rom si turnat cu lingura peste savarina.
Se serveste rece cu frisca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura tare bune , care se face repede :)
Prajitura "MIO DELICIA"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii