Mixul 9 torturi, se amesteca cu margarina si oul,pana obtinem un aluat destul de tare. Aluatul il lasam la odihna 10 minute, apoi pudram blatul de lucru cu putina faina si intindem o foaie de marimea tavii de copt. Cu surplusul de aluat, ce ramane dupa asezarea aluatului in tava, formam fasii mai lungi sau mai scurte ce le vom intercala deasupra tartei.
Tava (rotunda) o pudram si pe ea cu putina faina si transferam aluatul cu atentie in tava. Gemul il intindem deasupra aluatului, iar fasiile le asezam intercalate, la mica sau mare distanta intre ele. Introducem tava la cuptorul incins inainte, pentru 30 minute, pana se rumeneste usor.
Dupa coacere si racire, tarta se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe