Merele trandafir, in foietaj, sunt desertul excelent pentru copii, dar nu numai. Prin prezenta aspectuoasa si cel mai pretentios oaspete va fi impresionat.
Taie merele in sferturi, indeparteaza-le cotorul, apoi taie-le in felii subtiri. Pune-le intr-un vas si acopera-le cu apa.
Adauga 2 linguri cu zahar si zeama de lamaie si lasa-le sa dea in cateva clocote. Scoate-le pe un servet absorbant si lasa-le sa se raceasca. intinde foaia de aluat si presara deasupra scortisoara si zaharul ramas. taie din aluat fasii mai late. Pune felii de mar si ruleaza usor. Aseaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, pana se rumenesc putin.
Dupa ce s-au racit, pudreaza cu zahar si scortisoara.
Trandafirii din mere se servesc calduti, pudrati cu zahar si scortisoara!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii