Preparate cu miere

Turta dulce cu rahat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Mierea se topeste la foc mic si se lasa sa se raceasca un pic. Galbenusurile se freaca cu zaharul pe baie de apa, dupa care se adauga mierea, uleiul,

ingrediente

   100 gr. zahar
   250 gr. miere de albine
   3 oua
   100 gr. ulei
   150 gr. nuci
   100 gr. rahat
   350 gr. faina
   1 paharel cu rom
   coaja de lamiie
   scortisoara
   1 virf cutit bicarbonat

mod de preparare

Mierea se topeste la foc mic si se lasa sa se raceasca un pic. Galbenusurile se freaca cu zaharul pe baie de apa, dupa care se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul, mirodeniile, albusurile batute spuma cu o lingura de zahar, faina si la urma nucile taiate. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hirtie unsa bine, iar deasupra se aseaza rahatul taiat si dat prin faina, presindu-l putin sa intre in turta. Se coace la foc domol, 35-40 minute.
Incearca si Cocteil miere si banane
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce cu rahat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite