Salate de fructe

Reteta Bavareze cu capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Capusnele se spala si apoi se sfarama bine, pana cand devin o pasta. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul tos, cu zeama de lamaie si cu foile de g

ingrediente

   500 gr capsuni
   6 foi de gelatina
   250 gr frisca
   1 jumatate lamaie
   250 gr zahar

mod de preparare

Capusnele se spala si apoi se sfarama bine, pana cand devin o pasta. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul tos, cu zeama de lamaie si cu foile de gelatina, inmuiate initial intr-un pahar cu apa. Se amesteca bine, apoi se adauga frisca si se toarna continutul in boluri, care se introduc la rece.
Se servesc ornate cu frisca.

Alte retete:



Tiramisu Ciocolata de casa Prajitura snikers
Incearca si Mere coapte cu dulceata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareze cu capsune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de fructe
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.