Pentru spuma de albus cu capsuni se pun intr-un castron albusurile, zaharul pisat si capsunile. Se bate totul cu telul, cel putin 20 minute. La inceput crema se lichefiaza.
Pentru spuma de albus cu capsuni se pun intr-un castron albusurile, zaharul pisat si capsunile. Se bate totul cu telul, cel putin 20 minute. La inceput crema se lichefiaza, incetul cu incetul se leaga si devine spumoasa si tare ca orice albus cand este bine batut. Se asaza intr-o compotiera, se da o ora-doua la gheata. Aceeasi crema se face cu fragi sau cu visine fara samburi.
Inainte de a fi servita, se asaza deasupra spumei de albus cu capsuni cateva capsuni frumoase.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii