Spuma de ciocolata

Se pune pe foc la ciocolata facuta cubulete impreuna cu margarina si cand acestea s-au topit se adauga si cele 6 galbenusuri se amesteca pana se leaga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o tableta de ciocolata culinara
  • 250 g margarina
  • 250 g zahar tos
  • 6 oua

Mod de preparare

Se pune pe foc la ciocolata facuta cubulete impreuna cu margarina si cand acestea s-au topit se adauga si cele 6 galbenusuri se amesteca pana se leaga, timp de 3 minute, apoi se da deoparte. Intre timp se bat albusurile spuma si apoi se pune zaharul si se continua pana cand compozitia devine o bezea tare. In final se incorporeaza cele 2 compozitii si se pune la frigider. Se serveste rece in cupe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc