Sufleuri

Reteta Soufle cu branza si piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare.
Marga

ingrediente

   1 lamaie
   500 g branza cu continut scazut de grasime
   3 oua
   50 g margarina
   100 g de zahar
   1 plic zahar vanilat
   75 g de amidon alimentar
   1 conserva de piersici mari
   40 g de migdale
   2 linguri de unt

mod de preparare

Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare.


Margarina se amesteca cu galbenusuri, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si suc, amidon alimentar si branza de vaci. (Daca este posibil se foloseste mixer-ul). Se adauga spuma din albusuri si se amesteca. Cuptorul se lasa la incalzit la o temperatura de 200 grade C. Piersicile se lasa la scurs. Se unge o tava cu putin unt si se intinde crema de branza. Deasupra se aseaza piersicile care se acopera cu crema ramasa. Se presara cu migdale, bucati mici de unt si se pune la copt ca. 50 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate





Ciocolata de casa


Spuma de capsuni


Tarta cu visine
Incearca si Sufleu de visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Soufle cu branza si piersici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.