Sufleuri

Sufleu cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine merele, se curata si se scoate casuta cu simburi. Pentru a-si pastra culoarea, se stropesc apoi merele cu zeama de lamiie sau apa cu put

ingrediente

   6-8 mere
   zeama de la o lamiie
   coaja rasa de la o lamiie
   6 linguri brinza de vaci
   3 oua
   5 linguri de zahar
   2 linguri de nuci macinate
   o lingura buna de gris
   2 linguri de unt netopit
   sirop de fructe
   pesmet
   1/2 pachetel de praf de copt

mod de preparare

Se spala bine merele, se curata si se scoate casuta cu simburi. Pentru a-si pastra culoarea, se stropesc apoi merele cu zeama de lamiie sau apa cu putin otet. Separat, se amesteca brinza de vaci cu galbenusurile, zaharul si coaja de lamiie rasa pina se obtine o crema spumoasa. Se adauga apoi nucile, grisul si praful de copt stins cu zeama de lamiie. Se pun merele combinate cu albusul batut spuma tare, se omogenizeaza compozitia prin rasturnare, pentru ca albusul sa nu se lase. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra, se pune restul de unt taiat in cuburi mici. Se coace sufleul la foc potrivit.
Se serveste fierbinte, cu sirop din fructe parfumate
Incearca si Sufleu de piine
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite