Sufleu cu sirop de fructe

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 4 linguri zahar pudra
  • 3 linguri sirop de dulceata

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia intr-o forma bine tapetata cu unt si faina si se pune in cuptorul cald, la foc mare, timp de 15 minute.

Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Ciocolata de casa

Chec pufos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci