Sufleuri

Reteta Sufleu de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce

ingrediente

   500-800 gr castane
   200 gr zahar
   50 gr unt
   zahar vanilat
   4-5 albusuri

mod de preparare

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce s-au inmuiat se lasa la racit si se trec apoi printr- sita. Piureul obtinut se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma, se adauga zaharul vanilat, dupa care se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se baga forma in cuptor la foc mic si se lasa aproximativ 20 de minute.
Se serveste imediat.

Alte retete culinare ro:



Ciocolata de casa

Placinta cu mere

Prajituri delicioase
Incearca si Sufleu de fructe cu chifle
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.