Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile, v
Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile, visinele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt si se inÂtroduce in cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii