Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile, v
Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile, visinele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt si se inÂtroduce in cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii