Se asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja de la o lamaie si s-au bat
Se asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja de la o lamaie si s-au batut bine cele patru galbenusuri. Forma se lasa deasupra unei oale cu apa clocotita sa stea o jumatate de ora, apoi se acopera cu patru albusuri batute spuma tare, in care s-a amestecat sirop de dulceata. Amestecul se misca usor si se introduce forma in cuptorul bine incins, pentru o jumatate de ora.
Sufleul se serveste cald si se coace la foc iute, pentru ca albusul sa nu cada. Se serveste cu fructe din dulceata alaturi.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii