Se pregatește o tava rotunda de tort cu fund detașabil (Ø= 20 cm) și se imbraca cu folie alimentara. Se marunțesc pe rand biscuiții (intai biscuitii Oreo) cu blenderul și se topește untul o jumatate de minut la microunde, dupa care untul racit se adauga peste biscuiți. Se amesteca biscuiții cu untul topit, se omogenizeaza bine compoziția. La fel procedam si cu biscuitii vanilati. Dupa aceasta se așeaza uniform in tava intai un strat de biscuiti Oreo, apoi biscuitii vanilati, presand bine fiecare blat pe fundul tavii cu ajutorul unei linguri. Dupa ce blatul este gata, acesta se ține la rece in frigider pana se intaresc bine straturile de biscuiti.
Pentru a prepara crema: Se pune gelatina la inmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi aceasta se lichefiaza introducand vasul cu gelatina cateva secunde la microunde. Cu ajutorul mixerului se bate crema Mascarpone impreuna cu ciocolata alba topita pana ce aceasta devine spumoasa și iși dubleaza volumul. Se amesteca crema de branza si ciocolata cu frișca batuta, gelatina lichefiata și se omogenizeaza crema cu ajutorul unei spatule. Crema se toarna peste blaturile false de biscuiti si se niveleaza cu o spatula. Se introduce la frigider pentru 3-4 ore pana se intareste crema. La final se decoreaza cu fulgi de ciocolata si fructe dupa preferinta.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe