Torturi

Reteta Cheesecake rece cu cirese

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cheesecake dietetic cu mango si Green Sugar- reteta video"
 
• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o

ingrediente

10 portii

   Blat
   biscuiti 200 g
   cacao 2 linguri
   unt 100 g
Crema:
   mascarpone 500 g
   frisca lichida 200 ml
   zahar pudra 100 g
   gelatina granulata un pliculet
   extract de vanilie o lingurita
   cirese fara samburi 300 g

mod de preparare

• in mini tocatorul Breville Hand blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort, cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender, mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.

Savurati!
Incearca si Tort de morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake rece cu cirese" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.