Cheesecake rece cu cirese

• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit• puneti biscuitii intr-o

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake rece cu cirese

Ingrediente

  • Blat
  • biscuiti 200 g
  • cacao 2 linguri
  • unt 100 g
  • Crema:
  • mascarpone 500 g
  • frisca lichida 200 ml
  • zahar pudra 100 g
  • gelatina granulata un pliculet
  • extract de vanilie o lingurita
  • cirese fara samburi 300 g

Mod de preparare

• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort, cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender, mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.

Savurati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci