Torturi

Reteta Cozonac (tort)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cozonacul rece se taie orizontal in 3 felii.
Crema: Se amesteca faina cu putin lapte rece in care se adauga oul si galbenusul frecate cu zaharul si z

ingrediente

Blat:
   cozonac rece
Crema:
   1 pahar faina
   2 pahare lapte
   1 pahar zahar
   1 ou
   1 galbenus
   2 plicuri zahar vanilat
   Decor
   frisca
   fructe(dupa preferinte)

mod de preparare

Cozonacul rece se taie orizontal in 3 felii.


Crema: Se amesteca faina cu putin lapte rece in care se adauga oul si galbenusul frecate cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia pe foc si se amesteca continuu pana se ingroasa.


Se ia de pe foc si se lasa la racit.


Dupa ce se raceste se ung feliile de cozonac pentru a da viata tortului.


Se orneaza cu frisca si fructe.





Sfat: Insiropati feliile in cazul in care crema nu este lichida.





E rapid si simplu!


Pofta buna!
Incearca si Tort de caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac (tort)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.