Un tort delicios!
Mod de preparare clatite: Topim untul. Intr-un bol mare amestecam cu o lingura ingredientele uscate (faina, zaharul vanilat, praful de copt, praful de sare). Mixam oualele cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine. Ungem tigaia de clatite cu un servetel sau cu un buretel imbibat in ulei. In acest mod trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in centrul tigaii. Lasam aproximativ 1 minut clatita pana face bule la suprafata, iar apoi o intoarcem pe partea cealalta. Mi-au iesit 9 clatite. Mod de preparare sos de capsuni: Intr-o oala mica punem cele 200 gr de capsuni. Pasam fructele pana devin o pasta. Punem fructele pasate pe foc si adaugam cele 2 linguri de zahar. Lasam compozitia aproximativ 10 minute pana se ingroasa. Asamblare: Pe o farfurie intinsa asezam 2 clatite una peste alta. Punem deasupra clatitelor 1 lingura de sos de capsune si apoi acoperim cu inca 2 clatite. Procedam astfel pana terminam clatitele. Decoram cu fructe.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii