Cheesecake-ul este un desert minunat, daca mai adaugi si nutella devine desertul perfect. Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil,cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati cr
Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil, cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati crema. Mixam bine branza cu zaharul. Adaugam Nutella si frisca batuta bine.
Turnati crema peste baza de biscuiti. Nivelati si pieptanati cum vreti. Se pune in frigider (de preferat toata noaptea) sau macar 4 ore, oricum nu-l mancati tot si veti constata ca a doua zi e mai bun.
Pofta buna! Reteta Nutella Cheesecake a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii