Nutella Cheesecake

Cheesecake-ul este un desert minunat, daca mai adaugi si nutella devine desertul perfect. Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil,cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati cr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Nutella Cheesecake

Ingrediente

  • Pentru baza de cheesecake:
  • 250 gr biscuiti macinati de preferat cu cacao(eu am folosit cei cu picaturi de cioco)
  • 80 -100 gr unt topit
  • Pentru crema Nutella:
  • 5 linguri pline cu Nutella(cantarite aveau aproape 200 gr)
  • 4 linguri zahar pudra
  • 320 gr crema branza tartinabila(eu am folosit Philadelphia)
  • 400 gr frisca.

Mod de preparare

Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil, cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati crema. Mixam bine branza cu zaharul. Adaugam Nutella si frisca batuta bine.

Turnati crema peste baza de biscuiti. Nivelati si pieptanati cum vreti. Se pune in frigider (de preferat toata noaptea) sau macar 4 ore, oricum nu-l mancati tot si veti constata ca a doua zi e mai bun.


Pofta buna! Reteta Nutella Cheesecake a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori