Torturi

Reteta Tiramisu reţetă cu castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
antonina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tiramisu (reteta video)"
 
Daca iti place Tiramisu reţeta originala, cu siguranta ca Tiramisu reţetă cu castane te va cuceri pe loc. Aroma de rom se potriveste la fix cu castanele.

ingrediente

Pentru blat:
   400 g piscoturi sampanie
Pentru crema:
   4 galbenusuri
   200 g frisca lichida
   120 g zahar cristal
   250 g mascarpone
   1 esenta rom
   2 lingurite crema de castane cu vanilie
   ness pentru insiropat - 4 linguri si pentru ornat

mod de preparare

Pregatire crema:
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Separat se mixeaza frisca lichida. Apoi se adauga in frisca, crema de galbenus, mascarpone, esenta de rom si crema de castane.
Finalizare prajitura:
Piscoturile de sampanie se insiropeaza in ness instant (pentru 400 g piscoturi am folosit 500 ml apa + ness).
Se aseaza pe un platou un strat subtire de crema, apoi piscoturile de sampanie insiropate si tot asa pana se termina piscoturile. La final se adauga restul de crema si se pudreaza cu ness si ciocolata.


Tiramisu cu iz de castane se serveste in compania unei cesti cu cafea tare, fara zahar.
Sursa acestei retete este blogul culinar: dulcegarii-culinare.blogspot.com

Incearca si Prajitura cu piure de castane si crusta de nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.