Se prepara budica conform instructiunilor de pe plic, iar la sfarsit se adauga gelatina (inmuiata in prealabil in putina apa rece). Cand se raceste cr
Se prepara budica conform instructiunilor de pe plic, iar la sfarsit se adauga gelatina (inmuiata in prealabil in putina apa rece). Cand se raceste crema se adauga frisca. Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot, se aseaza peste o felie de blat crema peste care se pune ananasul din compot, apoi cea de-a doua felie a blatului insiropata si din nou crema si ananas. Se orneaza cu frisca si ananas si daca doriti sa aiba un aspect mai deosebit ornati deasupra cu mult anans pe care turnati gelatina pentru prajituri inmuiata in siropul de la compot.
Tortul este un tort racoritor, se serveste rece si este un deliciu in zilele fierbinti de vara.
Se prepara foarte usor, tinand cont de instructiunile de pe plicurile cu ingrediente, ia timp putin si este ieftin.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii