Torturi

Reteta Tort cu branza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se separa galbenusurile, se bat albusurile spuma impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si se adauga uleiul ca la maioneza. Peste galbenusuri s

ingrediente

Pentru blat:
   5 oua
   200 gr faina
   250 gr zahar
   75 ml ulei
   75 ml lapte dulce
   50 gr nuci
   1 sfert plic de praf de copt
   1 plic zahar vanilat
   1 lamaie
   50 gr stafide
Pentru umplutura:
   500 gr branza de vaci
   2 oua
   1 plic zahar vanilat
   50 gr gris
   2 gr scortisoara
   200 gr zahar pudra

mod de preparare

Se separa galbenusurile, se bat albusurile spuma impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si se adauga uleiul ca la maioneza. Peste galbenusuri se adauga albusurile cu praful de copt, aromele, nucile si stafidele. Se amesteca usor si faina adaugata in ploaie. Se unge o forma rotunda, se tapeteaza cu hartie pergament si se toarna compozitia preparata. Branza se amesteca cu celelalte ingrediente si se pune cu lingura peste blat. Se coace la foc potrivit cca 50 de minute.



Se presara cu zahar vanilat. Alte retete de dulciuri:



Tiramisu

Tort cu zmeura

Tarta cu visine
Incearca si Tort de biscuiti cu cacao si rom
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.