Torturi

Tort cu brinza dulce si coacaze

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si sucul de portocala. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in galbenuse alaturi de faina ameste

ingrediente

   Blat: 2 oua
   80 g zahar
   2 linguri suc de portocale
   50 g faina
   50 g amidon
   un praf de copt crema: 11 foi gelatina
   500 g brinza dulce
   250 g iaurt
   100 g zahar
   sucul de la 2 lamai
   250 g coacaze
   400 ml smintina

mod de preparare

Se amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si sucul de portocala. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in galbenuse alaturi de faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se coace blatul in forma unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie.
Se pune gelatina la muiat conform instructiunilor de pe plic. Brinza dulce se amesteca cu zaharul, iaurtul, zeama de lamiie. Coacazele se fac piure si se adauga si ele la amestecul de brinza. Se pune si gelatina muiata. Crema se da la rece 40 min. Se pune apoi pe blatul rece. Smintina se bate cu un plic de intaritor si se toarna deasupra tortului. Se pot inlocui coacazele cu mure sau zmeura.
Incearca si Tort cu crema de zahar ars
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu brinza dulce si coacaze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite