Torturi

Reteta Tort cu crema de castane si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatim blatul.
Se unge forma de tort. Castanele cu coaja se pun in apa clocotita sa fiarba o ora din clipa cand apa a dat

ingrediente

Pentru blat:
   200 g castane cu coaja
   160 g zahar vanilat
   4 oua
   Crema
   100 g castane cu coaja
   100 g frisca batuta si indulcita
   1 lingura rom
   Garnitura
   200 g frisca indulcita

mod de preparare

Pregatim blatul.


Se unge forma de tort. Castanele cu coaja se pun in apa clocotita sa fiarba o ora din clipa cand apa a dat in clocot. Se cojesc de ambele coji (exterioara si interioara)


si se dau prin razatoare. Separat se bate zaharul vanilat cu galbenusurile, se adauga castanele, apoi se inglobeaza usor albusurile batute spuma tare. Blatul copt se taie orizontal in doua si se umple cu crema. Se inveleste apoi complet cu frisca batuta, dar nu prea mult indulcita.





Crema.


Se fierb castanele cu coaja, se curata, se dau prin razatoare ca pentru blat si se adauga romul. Se amesteca apoi cu frisca batuta si indulcita.
Incearca si Tort cu crema de castane si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de castane si frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.