Tort cu frisca

Se freaca untul cu zaharul se adauga oul nuca si faina. Acest aluat se imparte in 3 parti egale care se coc la foc potrivit. Frisca se bate cu 2 lingu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr.zahar
  • 300 gr.nuci sau alune macinate
  • 300 gr.unt
  • 300 gr. faina
  • 2 oua
  • 1 l frisca
  • 2 lingurite nes sau 1/2 ceasca de cafea concentrata

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul se adauga oul nuca si faina. Acest aluat se imparte in 3 parti egale care se coc la foc potrivit. Frisca se bate cu 2 lingurite de nes sau cu 1/2 ceasca de cafea concentrata. Se pune frisca intre foi si deasupra se pot presara alune sau nuca macinata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori