Torturi

Reteta Tort cu frisca si glazura de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date pr

ingrediente

   Blatul
   6 oua
   140 g zahar
   100 g castane
   50 g pesmet
   Umplutura
   frisca indulcita
   piure de castane
   Glazura
   glazura de ciocolata

mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute.

Compozitia se coace in forma unsa si presarata cu faina. Blatul se lasa la racit.

Se taie in doua si se umple cu frisca batuta, indulcita si amestecata cu castane. Se toarna deasupra o glazura de ciocolata.
Incearca si Tort de nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si glazura de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.