Torturi

Reteta Tort cu fructe de padure si crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
bubulina44 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tort "Iepuras" cu mure si ciocolata (video)"
 
Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa

ingrediente

   1 blat de tort din comert (3 blaturi)
   350-400 ml lapte
   500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)
   1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)
   1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)
   1 sticluta esenta de vanilie
   2-3 pliculete zahar vanilat

mod de preparare

Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa cu esenta de vanilie (doar cateva picaturi). Se prepara crema si frisca conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe aranjarea cremei si a fructelor pe primele 2 blaturi. Se orneaza apoi dupa preferinte blatul superior, doar cu frisca si fructele de padure.
Se poate servi imediat, neaparat cu sampanie sau lichioruri dulci.


Alte retete recomandate:
Incearca si Tort Marilena cu lichior
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe de padure si crema de vanilie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.