Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coc 6 foi care se umplu cu crema
Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma.
Se coc 6 foi care se umplu cu crema de nuci si se acopera cu glazura.
Pentru crema, Se fierbe laptele cu nucile, vanilia si zaharul, sa dea intr-un clocot. Se freaca untul spuma cu putin rom, dupa care se amesteca cele doua compozitii impreuna.
Pentru glazura, se fierbe zaharul cu apa pana se leaga. Se freaca apoi cu ciocolata frecata si incalzita in cuptor si se adauga untul.
Se glaseaza repede tortul.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de prajituri:
Prajitura simpla si rapida cu visine
Chec cu visine
Strudel cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii