Foile de blat. Se amesteca bine ouale, se freaca cu ulei, se adauga laptele, zaharul, faina cat cuprinde, in care se presara amoniacul si coaja rasa d
Foile de blat. Se amesteca bine ouale, se freaca cu ulei, se adauga laptele, zaharul, faina cat cuprinde, in care se presara amoniacul si coaja rasa de lamaie.
Se coc 4 foi care se umplu cu crema.
Crema. Se freaca untul cu zaharul si zeama de lamaie. Laptele se ingroasa cu faina ca o ciulama.
Dupa ce s-a racit se adauga cate o lingurita din ciulama peste untul frecat, zeama de lamaie si putina coaja rasa.
Tortul se poate acoperi cu crema, dar atunci se prepara crema in cantitate dubla, sau se poate presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de capsuni
Tort tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii