Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurt
Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurturi, cu praful de gelatina dizolvat in apa clocotita, iar cand incepe sa se intareasca, se adauga si frisca. Blatul din biscuiti se unge cu aceasta crema si se orneaza cu fructe.
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Prajitura caise

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii