Tort cu martipan in forma de numar

Amestecam ingredientele cu exceptia martipanului si a glazurii. Framantam pana obtinem un aluat usor de format. Intindem martipanul subtire (in forma

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 dkg martipan
  • 5 dkg margarina
  • 5 dkg glazura de tort
  • 10 dkg piscoturi (bucati)
  • 5 dkg nuca (macinata)
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri cacao (fara zahar)
  • 2 linguri gem de caise

Mod de preparare

Amestecam ingredientele cu exceptia martipanului si a glazurii. Framantam pana obtinem un aluat usor de format. Intindem martipanul subtire (in forma de dreptunghi) si il umplem cu aluatul rulat si le impachetam. Apoi formam numarul pe care il dorim si glazuram tortul cu martipan
Alte retete prajituri recomandate

Tarta cu visine

Prajitura cu visine

Prajitura cu caise

Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci