Tortul cu nuca si dulceata de cirese amare este ideal pentru orice ocazie festiva. Se macina in robot 350 de grame de nuci cu 200 de grame de z
Tortul cu nuca si dulceata de cirese amare este ideal pentru orice ocazie festiva. Se macina in robot 350 de grame de nuci cu 200 de grame de zahar.
Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si se pun deoparte.
Se bat apoi cele 5 galbenusuri cu putin zahar.
Dupa care se adauga in robotul care se invarte incet coaja rasa de la o portocala, sucul portocalei, doua linguri de faina adica 40 de grame si amestecul de nuci si zahar.
Se adauga albusurile batute spuma si se se da la cuptor la 180°C pentru 45 de minute.
Se taie in doua si se umple cu dulceata de cirese amare.
Se amesteca un plic de sos de vanilie cu 150 ml de lapte si coaja rasa de la o portocala si amestecul se toarna pe tort ca si glazura.
Tortul se poate servi cu cafea sau sos de fructe acrisoare. Reteta Tort cu nuca si dulceata de cirese amare a fost propusa de Dayana
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii