Torturi

Reteta Tort cu nuci, cacao si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert ¾ pahar cu apa cu zaharul. Se adauga cacaoa si la urma nucile. Se lasa sa fiarba pina se ingroasa si se tine pe lingura, amestecind

ingrediente

   7 oua
   3 linguri pline de cacao
   100 gr. nuci
   30 gr. unt
   ¾ pahar zahar tos
   250 gr.frisca
   zahar pudra

mod de preparare

Se pune la fiert ¾ pahar cu apa cu zaharul. Se adauga cacaoa si la urma nucile. Se lasa sa fiarba pina se ingroasa si se tine pe lingura, amestecind mereu. Apoi se da la rece. Cind s-a racit complet, se adauga galbenusurile alternativ cu albusurile batute spuma. Cind se pun albusurile, se amesteca usor si repede ca sa nu se lase. Se unge forma bine cu unt si se coace la cuptor la foc iute. Nu se coace prea tare. Cind este rece, se pune deasupra frisca si se pudreaza cu zahar.
Incearca si Tort de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuci, cacao si frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.