Tortul cu ricotta se prepara usor, este delicios si poate fi ornat dupa bunul plac si imaginatia fiecaruia.
BLATUL:
-mixam oule cu zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam uleiul treptat si mixam, adaugam iaurtul, faina amestecata cu praful de copt si sarea, coaja de lamaie si omogenizam amestecand cu lingura cu miscari usoare. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia.
CREMA 1:
-mixam frisca bine, dupa care adaugam ricotta si amestecam, daca dorim putem adauga zahar dupa gust.
CREMA 2:
-frisca mixata inainte o amestecam cu dulceata.
ASAMBLAREA:
-asezam prima foaie si o insiropam adaugam crema 1 (eu am adaugat si visine) foaia 2, o insiropam si adaugam crema 2 punem si ultima foaie la fel o insiropam si dam la frigider timp de 30 de minute dupa care il putem decora dupa bunul plac.
http://shabbychicshop.ro/ceasuri/852-ceas-home.html
Tortul cu ricotta se serveste rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii