Tortul cu visine din compot este o reteta simpla de tort pe care o puteti face in orice perioada a anului. Va recomand sa o incercati si cu visine proaspete.
Scoatem visinele din compot si le scoatem samburi.Dupa le lasam sa se scurga de zeama.
Blatul-Mixam albusurile spuma cu praful de sare.Adaugam zaharul si le mixam impreuna pana se dizolva zaharul.Dupa adaugam faina in ploaie si galbenusurile amestecate cu uleiul si scortisoara.
Pregatim un vas si il tapetam cu hartie de copt.Adaugam visinele si peste ele presaram zaharul si pliculetele de zahar vanilat.Peste visine rasturnam blatul.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Dupa ce s-a copt lasam sa se raceasca cca 2-3 ore.Punem deasupra la vas un platou si il rasturnam clatinand vasul.
Ornam cu frisca tortul deasupra si facem un decor cu cateva visine din compot
http://shabbychicshop.ro/cutii-metalice-si-cutii-cadou/873-cutie-tip-valiza.html
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineRisoni sunt un sortiment de paste mici care imita forma orezului sau si mai bine forma orzului, motiv pentru care le mai...
Risoni cu sos de rosii si macrou afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii