Tort cu zahar ars si castane

Blatul Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si alb

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 12 oua
  • 300 g zahar
  • 500 g castane
  • 20 g faina
  • Pentru crema
  • 500 g castane
  • 200 g
  • zahar pudra
  • 1 lingura lapte
  • unt
  • Pentru glazura
  • 200 g zahar pentru ars

Mod de preparare

Blatul

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma unsa.

Crema.

Castanele fierte curatate si date prin sita se amesteca cu zaharul pisat pudra, laptele si untul. Se umple blatul cu crema, dupa care se glaseaza tortul cu zahar ars.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori