Se dau alunele prin masina de macinat. Se freaca bine untul cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele macinate. Din acest aluat se c
Se dau alunele prin masina de macinat. Se freaca bine untul cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele macinate. Din acest aluat se coc pe rind trei foi intr-o forma de tort unsa cu unt. Intre foi se pune o crema preparata in felul urmator: frisca batuta se amesteca cu esenta de cafea si se indulceste dupa gust. Se garniseste cu aceeasi crema. Tortul se poate pregati si cu nuci in loc de alune.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii