Tort de bezea cu banane

Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade. In tava se pune hartie si peste ea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • o cutie Finetti medie
  • 3 banane
  • frisca
  • zahar

Mod de preparare

Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade. In tava se pune hartie si peste ea se intinde uniform spuma. Se baga la cuptor la foc foarte mic si cu usa cuptorului crapata. Blatul de bezea va fi gata in 3 ore. Intoarceti bezeaua si dezlipiti hartia. Ungeti blatul cu finetti sau alta crema de ciocolata in strat subtire si apoi asezati feliile de banana lipite. Peste banane se pune frisca si se orneaza dupa preferinte. Puteti rade ciocolata si scortisoara deasupra pentru un aspect mai placut.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc