Torturi

Tort de biscuiti cu cacao si cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia de apa sau la marginea masin

ingrediente

   250 gr. biscuiti
   200 gr. unt
   1 pahar zahar
   4 linguri rom
   2 oua
   2 linguri cacao
   1/2 lingura esenta de cafea

mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia de apa sau la marginea masinii pina ce se ingroasa. Se da crema la rece. Se freaca untul spuma cu restul de zahar, se adauga crema si romul si se amesteca cu biscuitii taiati bucati mici, oprind o parte din crema cu care se inveleste tortul
Se asaza pe o farfurie in forma de tort
Incearca si Tort de lamaie ornat cu migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu cacao si cafea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite