Tort de biscuiti cu cacao si cafea

Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia de apa sau la marginea masin

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. biscuiti
  • 200 gr. unt
  • 1 pahar zahar
  • 4 linguri rom
  • 2 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingura esenta de cafea

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia de apa sau la marginea masinii pina ce se ingroasa. Se da crema la rece. Se freaca untul spuma cu restul de zahar, se adauga crema si romul si se amesteca cu biscuitii taiati bucati mici, oprind o parte din crema cu care se inveleste tortul
Se asaza pe o farfurie in forma de tort

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci