Biscuitii se zdrobesc (se pun intr-o punga si se zdrobesc cu facaletul sau se pun in mixer cu tocator). Se amesteca cu untul moale si se "preseaza" pe fundul unei forme detasabile si se da la frigider sa se intareasca. Bomboanele se scot din pungulite. Separat, intr-un castron adanc, se freaca putin branza. Laptele de cocos se amesteca cu agarul si zaharul si se pune pe foc, amestecand continuu. Cand incepe sa fiarba se face focul mai mic si se mai tine cam 2 min. amestecand continuu. Se da deoparte, se adauga lichiorul si se amesteca. Se strecoara si se toarna usor peste branza in care se amesteca continuu; cu amestecul de agar trebuie "lucrat" rapid fiindca se incheaga repede, chiar daca este cald. Se toarna putin din amestecul cu banza peste "blatul" de biscuiti intarit (cat sa-l acopere), se aseaza bomboanele Raffaello pe margine, una langa alta, si se toarna apoi si restul de crema. Se niveleaza (crema acopera si bomboanele), se presara fulgii de cocos, se preseaza usor ca sa se "prinda" de crema si se da la frigider cel putin 2 ore.
Pofta buna! Reteta Tort de branza cu Raffaello a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe