Torturi

Reteta Tort de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galben

ingrediente

Pentru blat:
   7-8 oua
   200 gr zahar
   200 gr faina
   30-50 gr cacao
   20 ml ulei
   1 lingura apa
Pentru crema:
   100 gr unt
   400 gr zahar
   2 oua
   50 gr cacao
   1 plic zahar vanilat
Pentru sirop:
   100 gr zahar
   100 ml apa
   1 lingura rom
Pentru ornat:
   fructe confiate

mod de preparare




Din ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, cacaua, romul si zaharul vanilat. Se insiropeaza blatul taiat in doua. Se unge primul strat de crema, apoi se asaza blatul si se unge si acesta cu crema. Se opreste putina crema pentru ornat. Ornarea se face cu un cornet si se garniseste apoi cu fructe confiate sau din dulceata.
Se serveste dupa ce a stat la rece.





Alte retete de dulciuri:





Tort diplomat Prajitura snikers Prajitura cu gem
Incearca si Tort cu mascarpone
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.