Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane, se amesteca s
Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane, se amesteca si se toarna totul intr-o
forma in strat de 1 cm grosime.
Dupa coacere si racire se taie blatul in doua si se stropeste cu rom. Se umple cu frisca pralinata, adica frisca batuta, indulcita si vanilata se amesteca
usor cu pralineul (nugaua, alunele caramelizate in zahar si pisate).
Se orneaza totul cu frisca si cu beteala de zahar ars.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Deliciu cu visine si bezea
Prajitura cu rom si visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii