Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia
Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma.
Se coace compozitia in forma unsa.
Crema. Castanele fierte curatate si date prin sita se amesteca cu zaharul pisat pudra, laptele si untul.
Se umple blatul cu crema, dupa care se glaseaza tortul cu zahar ars.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de ciocolata
Tort cu mere si crema de zahar ars

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii