Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina. Se freaca galbenusurile cu zaharul,
Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina. Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga
piureul de castane si albusurile spuma.
Se pune compozitia intr-o forma unsa si se da la cuptor. Blatul copt se insiropeaza cu sirop preparat din zahar fiert cu vanilie si se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri recomandate:
Tort de capsuni
Tort tiramisu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii