Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de lamaie, pesmetul, romul si
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de lamaie, pesmetul, romul si albusurile spuma. Compozitia se coace in forma de tort.
Pentru crema, Ouale cu zaharul se ingroasa pe foc, apoi se amesteca cu untul spuma. La urma se adauga ciocolata topita si zaharul vanilat.
Se umple tortul cu aceasta crema, iar deasupra se orneaza cu glazura de ciocolata sau frisca.
Pentru glazura, se rupe ciocolata in bucati si se pune la foc moale cu cateva picaturi de apa si zahar.
Se amesteca pana se face ca o pasta.
Glazura calda se toarna peste blatul rece.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere si gris
Clatite cu mere si nuci
Prajitura cu rom si visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii