Torturi

Tort de ciocolata cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coa

ingrediente

   125 gr. unt
   4 oua
   125 gr. zahar pudra
   60 gr. faina
   100 gr. ciocolata
   coaja rasa de lamiie
   dulceata de portocale

mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coaja rasa de lamiie si cele 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa bine cu unt. Cind s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra, se rade o bucatica de ciocolata, presarind toata suprafata tortului.
Incearca si Tort Diplomat a la Adriana
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite