Torturi

Tort de ciocolata cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coa

ingrediente

   125 gr. unt
   4 oua
   125 gr. zahar pudra
   60 gr. faina
   100 gr. ciocolata
   coaja rasa de lamiie
   dulceata de portocale

mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coaja rasa de lamiie si cele 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa bine cu unt. Cind s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra, se rade o bucatica de ciocolata, presarind toata suprafata tortului.
Incearca si Tort diplomat cu fructe (cel mai rapid)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite