Pentru clatite se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se coc clatite in forma putin unsa cu grasime. Se amesteca sucul de portocale cu zaharu si
Pentru clatite se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se coc clatite in forma putin unsa cu grasime. Se amesteca sucul de portocale cu zaharu si coaja de lamaie si se pun la fiert. Se dizolva praful de budinca in 2 linguri lapte si se toarna peste laptele fierbinte. Se fierbe pana se ingroasa budinca si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu frisca si se umplu clatitele.
Se servesc taiate felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii