Torturi

Reteta Tort de coacaze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra.
Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele.
Se adauga migd

ingrediente

Blat:
   1 galbenus
   80 gr unt
   2 linguri faina
   1 lingura plina zahar pudra
   8 albusuri
   200 gr zahar pudra
   1 kg coacaze
   5 migdale curatate
Garnitura:
   fructe
   sirop

mod de preparare

Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra.


Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele.


Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele. Se amesteca compozitia cu aluatul si se coace incet la foc potrivit.


Blatul racit se garniseste cu fructe fierte in sirop.
Pofta buna!





Va recomandam si alte prajituri


:


Prajitura cu mere si gris


Prajitura cu visine si ciocolata


Prajitura cu capsuni
Incearca si Tort cu zmeura si crema ganache
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de coacaze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.