Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele. Se adauga migd
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra.
Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele.
Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele. Se amesteca compozitia cu aluatul si se coace incet la foc potrivit.
Blatul racit se garniseste cu fructe fierte in sirop.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere si gris
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu capsuni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii